24.05.2016 | 10:19

Карвінг – це мистецтво фігурної різки на фруктах, овочах, шоколаді, сирі тощо. В дослівному перекладі з англійської, звідки і пішло саме визначення, карвінг означає «вирізування».

Знавці цієї техніки демонструють справжні витвори мистецтва з продуктів! Нещодавно і майстер виробничого навчання Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ Наталія Тис побувала на навчанні в столичній Школі карвінгу «Академія успіху».

Ось як вона ділиться враженнями від навчання: «Саме навчання дуже цікаве та захоплююче. Єдине, хотілося б більше занять, особливо для тих, хто лише починає. У мене ж була певна база та основні поняття, тому особливо корисними були окремі деталі та нюанси, які неможливо побачити в інтернеті або ж прочитати в книжці. Як на мене, для подальшого удосконалення майстерності кухаря така практика особливо корисна, адже праця на кухні – це творчість та креатив».

Набуті навички з оздоблення страв смачними фігурними елементами майстер передаватиме слухачам. Адже якою б смачною не була страва, її необхідно правильно та апетитно подати. І від того популярність вашого закладу лише зростатиме.

Переглянути фрагменти навчання можна тут.