07.03.2023 | 15:35

Запрошуємо на короткотермінове навчання за напрямом «Монтажник віконних та дверних конструкцій». Початок занять – 24 березня!

У рамках проєкту з впровадження енергоефективних технологій та професійного навчання персоналу пропонуємо сучасні знання та навички, що особливо затребувані в період відбудови та розбудови країни після війни.

Аби Україна максимально відповідала європейським стандартам енергозбереження та показникам енергоефективності, необхідно зробити перші прості кроки в проведенні термомодернізації, а саме - встановити енергоефективні вікна та двері. Цей процес забезпечують підготовлені кваліфіковані кадри.

Більше 20% теплових втрат будинків відбувається саме через вікна, внаслідок чого підприємства несуть фінансові витрати, а житлові будинки постійно потребують нового утеплення. Є ефективний вихід із ситуації! І Рівненський центр ПТО ДСЗ стане корисним у цій справі!

До уваги представників галузі! Бізнес «з нуля» або релоковані підприємства і компанії, забезпечивши дотримання енергоефективних технологій та термомодернізацію будівель, зможуть гарантувати енергозбереження і запобігати її втратам. Орієнтуватися у розмаїтті пропозицій, матеріалів, навчитися обирати «правильні вікна», уміти здійснювати якісний монтаж та володіти професійними навичками ваш персонал зможе, пройшовши короткотермінове навчання у нас!

Фахівці Рівненського центру ПТО ДСЗ спільно із партнером - ТОВ «РЕХАУ» проведуть для ваших робітників динамічні та корисні заняття за напрямом «Монтажник віконних та дверних конструкцій». Після навчання слухачі отримають посвідчення про професійну освіту, сертифікат та усі необхідні знання.

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті РЦПТО ДСЗ  cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у  Telegram  Instagram  Facebook   YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефонами +38096-539-53-59.