21 лютого п.р. у Радивилівській районній філії  Рівненського обласного центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій на замовлення ТзОВ «Електроконтакт Україна».

У зв’язку з розширенням виробництва ТзОВ «Електроконтакт Україна» оголошує про наявність вакансій «монтер кабельного виробництва» у Бродівському (Львівська область) виробничому  підрозділі. Запрошують на роботу цілеспрямованих людей, які бажають працювати та отримувати гідну оплату.

Менеджер з персоналу Андрій ВОРОНКО  ознайомив присутніх з діяльністю підприємства, основними вимогами до майбутніх працівників, режимом роботи, умовами та рівнем оплати праці, а також розповів про додаткові вимоги до працівників та місячні премії, проходження навчання на виробництві, соціальним пакетом.

На сьогоднішній день є потреба в укомплектуванні вакансій монтера кабельного виробництва, транспортувальника, менеджера з знанням іноземної мови.

Під час заходу 5 учасників виявили бажання заповнити анкету потенційного працівника та домовились про навчання на виробництві.