02.06.2023 | 10:47

Індустрія краси розвивається, а разом з нею відбуваються нові відкриття, що дозволяють не лише покращити ефект, але й зменшити ризики та вартість послуг. Ми також ідемо в ногу з часом та пропонуємо освоїти нові технології у сфері косметології.

Плазмогель – це контурна пластика препаратом, виготовленим з вашої крові. Це ін’єкційна методика, яка виконує: заповнення зморшок, відновлення втраченого об’єму, корекцію і волюмизацію (збільшення) губ, вилиць, щік, вирівнювання овалу обличчя, видалення шрамів, постакне і розтяжок, ліфтинг, омолодження, оздоровлення, запускає механізм синтезу власного колагену і еластину, видалення в’ялості. Ця новітня процедура викликала величезний інтерес як серед лікарів, так і серед пацієнтів. Адже це відмінний спосіб відійти від дорогих синтезованих препаратів і зробити безпечною та більш дешевою саму процедуру.

Плазмотерапія обличчя – це сучасний ін’єкційний метод омолодження шкіри, що ґрунтується на природній здатності організму до самовідновлення. Дана процедура вважається одним з найбільших проривів у терапевтичній та омолоджувальній медицині за останні роки. З її допомогою можливо проводити профілактику старіння шкіри, а також ефективно боротися навіть зі значними його проявами. Практична дія цієї методики полягає у використанні багатої тромбоцитами плазми, отриманої з власної крові пацієнта. Плазма виконує роль фактора росту і активатора обмінних процесів, що запускають і посилюють клітинну регенерацію.

В комплексі плазмоліфтіг і плазмогель дають приголомшливий омолоджуючий ефект, грамотно доповнюючи один одного.

Якщо ви маєте медичну освіту та вас цікавлять природні способи корекції вікових та інших небажаних змін шкіри, повної і безпечної регенерації тканин, методи омолодження з мінімальною агресією, інноваційні технології естетичної медицини, сучасні методи апаратної та ін'єкційної косметології, саме для вас пропонуємо курс «Плазмотерапія і плазмогель в косметології та естетичній медицині».

За короткий час ми забезпечимо вам отримання теоретичних та практичних навичок проведення косметологічних процедур. Не упустіть унікальну можливість отримати знання безпосередньо від досвідчених фахівців.

Практичні заняття допоможуть вам підвищити свої професійні компетенції, а можливо це й старт до відкриття власного бізнесу. Освоївши нові знання ви зможете задовольнити потреби найвибагливіших клієнтів, з різними естетичними недоліками, збережете молодість та красу.

По закінченню курсу видається сертифікат.

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті РЦПТО ДСЗ  cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у  Telegram  Instagram  Facebook   YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефонами +38096-539-53-59.