22.03.2023 | 10:38

До відділу рекрутингу Рівненської філії обласного центру зайнятості за допомогою у підборі кандидата на заміщення термінової вакантної посади «укладальник-пакувальник» звернулася представниця ТОВ «Віксус» Віта ШКРЕБІЙ. ТОВ «Віксус» - підприємство, яке понад 10 років займається гуртовою торгівлею та імпортом рибної продукції власного виробництва.

Віта Григорівна окреслила основні вимоги до кандидата, а саме: високий рівень мобільності, уважність, фізична витривалість. Робота укладальника-пакувальника полягає у зборі замовлень на відвантаження до покупців згідно видаткових накладних на складі готової продукції.

Водночас, з метою пошуку роботи до рекрутерів Рівненської філії обласного центру зайнятості звернувся Юрій РОЖКОВ. Пан Юрій мав досвід роботи експедитора, вантажника і оброблювача риби, тому відповідав усім вимогам, які були заявлені роботодавцем. Фахівець з рекрутингу скерувала Юрія Віталійовича на співбесіду в ТОВ «Віксус», на яку він охоче погодився, адже запропонована вакансія відповідала його очікуванням щодо режиму роботи та оплати праці. Шукач успішно пройшов співбесіду та короткотермінове стажування безпосередньо на робочому місці. Як результат – успішне працевлаштування у ТОВ «Віксус».

Тож якщо й ви перебуваєте у пошуку роботи, зайдіть на сайт Рівненського обласного центру зайнятості та ознайомтеся з наявними вакансіями за посиланням: https://rov.dcz.gov.ua/anonspodiya/dlya-tyh-hto-shukaye-robotu-47.

А у телеграм-боті «Робота на Рівненщині» @work_in_Rivne_region Ви знайдете актуальні вакансії Рівненщини.

Також для пошуку роботи пропонуємо Вам скористатися «Єдиним порталом вакансій»  https://jobportal.dcz.gov.ua/ чи телеграм-каналом: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» @DCZ_WorkNow_bot. Саме тут можна знайти актуальні пропозиції роботи з усієї України, які оновлюються щодня.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості Рівненщини за контактами https://rov.dcz.gov.ua/publikaciya/kontakty-filiy-upravlinviddiliv-filiy-rivnenskogo-ocz, наш Telegram-канал підтримки: https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne, або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ   +38096-539-53-59.