24.05.2022 | 16:29

Пошук роботи для багатьох безробітних справжнє випробовування, особливо коли держава у воєнному стані. Тому семінари з техніки пошуку роботи допомагають активізувати власні зусилля безробітних щодо самостійних дій з приводу працевлаштування.

Так фахівці з профорієнтації Зарічненської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості проводять тренінг-семінари, на яких ознайомлюють учасників з основними вимогами написання резюме, його видами та структурою, типовими помилками при складанні. Адже резюме – один з найефективніших засобів самореклами на ринку праці.

Тож для успішного написання резюме радимо також звертатися до  сучасного сервісу служби зайнятості з написання резюме. Для цього слід зареєструватися на Освітньому порталі служби https://skills.dcz.gov.ua/ , Обрати рубрику «Курси» та у переліку курсів для населення – «Створення резюме на сайті». Там слід переглянути відео, створене консультантом.

У рубриці «Резюме» є можливість написати власне резюме в онлайн-режимі.

Не втрачайте часу! Складайте резюме та надсилайте його потенційним роботодавцям.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості Рівненщини або в Telegram: https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne